زرشک را بیشتر بشناسیم

قیمت زرشک خراسان و مشهد | مشهد بزرگترین پخش کننده زرشک جهان

تاریخچه زرشک قرمز

قیمت زرشک از کجا تعیین می شود؟

قیمت زرشک خراسان چند است ؟

مرغوبترین زرشک  کدام است؟

تفاوت زرشک پفکی و اناری چیست ؟

آیا بزرگترین و اصلی ترین تولیدکننده زرشک در کل ایران، خراسان جنوبی می باشد؟

آیا این موضوع نشان دهنده کیفیت بالای زرشک کاشت شده در خراسان جنوبی می باشد؟

برای پاسخ به این سوالات همراه ما باشید.

بزرگترین تولیدکننده زرشک

خراسان جنوبی با ۱۷ هزار و ۹۰۰ هکتار باغ زرشک و ۲۱ هزار تن برداشت سالانه محصول، ۹۸ درصد زرشک تولیدی کشور را در اختیار دارد. ایران نیز در عرصه تجارت جهانی بزرگترین تولیدکننده زرشک و خراسان جنوبی تولید کننده عمده این محصول در کشور است.

با توجه به اینکه شهر های مختلف خراسان جنوبی، یکی از تامین کننده های زرشک تازه برای کارخانه های تولیدی می باشند. زرشک را می توان به لحاظ اقتصادی و ایجاد اشتغال یکی از محصولات استراتژیک استان خراسان جنوبی دانست.به طوریکه در کنار سایر محصولات منحصر بفرد استان خراسان جنوبی خرید و فروش و صادرات زرشک پلوئی به سایر استانهای دیگر  حرفه اکثریت مردم روستاها و شهرهای این استان را شکل میدهد.

در اوایل فصل پائیز یعنی نیمه دوم مهرماه تا انتهای آبان برداشت این محصول توسط کشاورزان این شهرها و مناطق آغاز می شود و تولید کننده های زرشک،محصول تازه را به صورتی که همراه با برگ و شاخه از درخت جدا شده است، به صورت عمده و در تناژ بالا از کشاورز خریداری کرده و طی مراحلی آن را به دو نوع دانه اناری و زرشک پفکی تبدیل می کند.

اعلام قیمت زرشک عمده قائنات به طور روزانه و دقیق

مراحل تولید و فرآوری انواع زرشک

فرآوری زرشک کاری بسیار زمان بر و تخصصی است و باید با دقت بالایی انجام شود.تا محصول در فرآیند تولید آسیب جدی نبیند و با بهترین کیفیت جهت توزیع در بازار های داخلی و صادراتی آماده شود.

پس از تهیه زرشک تازه نوبت به خشک کردن محصول می رسد که در ادامه توضیح می دهیم:

خشک کردن زرشک به صورت کلی به دو روش انجام می شود:

  • روش اول که به آن خرمن خشک گفته می شود و زرشک حاصل از این روش زرشک دانه اناری می شودکه مدت حدود یک الی دو ماه زمان نیاز است تا رطوبت زرشک به حد استاندارد خود برسد.

 

انبار زرشک

 

  • روش دوم که در سالنهای بزرگی که به آن بارگاه یا تالار گفته می شود و زرشک پفکی نتیجه این روش خشک کردن است و تقریبا ۴ تا ۵ ماه برای خشک شدن زرشک زمان نیاز داریم.

 

تالار زرشک

 

پس از آن که زرشک به رطوبت نرمال خود رسیدو به اصطلاح خشک شد وقت آن است تا سایر فرآوری ها بر روی آن انجام شود.

مهم ترین مراحل پس از خشک کردن زرشک برگ گیری، خارچینی و دم گیری می باشد که هر یک از این فرآیند ها توسط دستگاه خاصی صورت می گیرد.

 

مهم ترین مراحل فرآوری زرشک:

  1. جدا سازی برگ ها و شاخه های بزرگ(بادکش کردن)
  2. خارچینی و برگ گیری ثانویه
  3. دم گیری زرشک
  4. تمیز کردن و دستچین کردن
  5. بسته بندی

که این مراحل توسط دستگاه های مختلف در کارگاه ها و کارخانجات فرآوری زرشک صورت می گیرد.

خرید زرشک درجه یک و تازه قائنات از سایت طلای سرخ و ارسال سریع و مطمئن مستقیم از قائنات

 

مجموعه فروشگاه اینترنتی طلای سرخ به عنوان یکی از بزرگترین گروه های تولیدکننده و فروشنده این محصول در خراسان آماده ارائه خدمات مختلف تامین و صادرات این محصول می باشد.

 

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *