قیمت زرشک

قیمت زرشک پلویی

قیمت زرشک پلویی

تاریخ بروز رسانی  قیمت زرشک پلویی : 6 مهر 1400 (1400/07/06)

در حال حاضر هر کیلو زرشک پلویی 65 هزار تومان داد و ستد می شود.

قیمت زرشک پلویی

لیست محصولات زرشک پلویی ما در سایت طلای سرخ :

ویژگی های زرشک پلویی

زرشک پلویی، به نوع خاصی از زرشک گفته نمی شود بلکه هر نوع زرشک که قابل استفاده به همراه پلو باشد را با این نام می شناسند . ما در سایت طلای سرخ یک گروه محصولات به این نام ایجاد کرده ایم که محصولات که نسبت به کیفیت دارای نرخ مناسب می باشند را در این دسته بندی اضافه نموده ایم.

تفاوت زرشک پلویی و پفکی

زرشک پلویی تفاوتی با زرشک پفکی ندارد. اغلب عزیزانی که آشنایی با انواع آن ندارند در اینترنت این عبارت را جستجو میکنند زیرا از کاربرد این محصول با پلو مطلع هستند.

این عزیزان اگر قصد تهیه با کیفیت ترین نوع زرشک را برای استفاده در کنار غذای خود داشته باشند بایستی زرشک پفکی را انتخاب نمایند چرا که بخاطر کیفیت و رنگ عالی این نوع زرشک اغلب در آشپزی ها از آن استفاده می شود. در غیر این صورت می توانند به سراغ نوع هابی دیگر مانند تالارب و دانه اناری بروند .

خرید زرشک پلویی


تعیین قیمت

قیمت زرشک پلویی نرخی نزدیک به زرشک پفکی و تالاری دارد و از آنجایی که بیشتر در رستوران های بزرگ و یا جهت صادرات مورد استفاده قرار میگیرد طرفداران خاص خودش را داشته که در تعیین نرخ آن دخیل است.


خرید

امکان خرید مستقیم و اینترنتی زرشک از نوع پلویی با کیفیت از سایت فراهم است. برای خرید زرشک پلویی اینجا کلیک نمائید.
در صورت داشتن سوال و مشاوره می توانید از شماره ذکر شده در پایین سایت استفاده کنید.


انواع

زرشک پلویی به تمام زرشک های قرمز گفته می شود که شامل زرشک دانه اناری و پفکی و گاهی زرشک تالاری می باشد. برای مشاهده انواع زرشک پلویی در سایت طلای سرخ روی قسمت خرید زرشک کلیک نمایید.

همچنین در سایت طلای سرخ قیمت زرشک پلویی به صورت آپدیت قرار می گیرد.

 

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه از کشور ایران بیش از هر جای دیگری کشت می‌شود؛ زرشک قرمز در جنوب استان خراسان فراوان است و زرشک سیاه در استان کرمانشاه. شاید به همین دلیل باشد که زرشک‌ پلو در ابتدا در مناطقی مانند خراسان پخته و سپس به سایر نقاط کشور معرفی شده است.

 زرشک پلو، یکی از پلوهای ایرانی است که با برنج، زرشک، زعفران و گاهی شکر درست شده و معمولا با گوشت مرغ، بوقلمون و بره یا سردست و قلوه‌گاه گوسفندی سرو می‌شود. این غذای سنتی لذیذ ایرانی می‌توان به عنوان نهار، شام یا سحری نوش جان کرد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *