مطالب سایت

چطور عسل طبیعی با تقلبی را تشخیص دهیم؟

عسل طبیعی به سرعت در دهان آب می شود و بعد از مصرف ایجاد انرژی می کند در حالی که عسل غیر طبیعی طعم آبنبات می دهد…..

عسل طبیعی به دلیل داشتن دیاستاز بعد از مدتی ته نشین می شود و رس می زند.یعنی ذرات قند عسل متبلور می شود و عسل مانند روغن نباتی سفت می شود .

تفتوت ان با شکرک زدن که در مربا ایجاد می شود این است که بلور های عسل رس زده خیلی ریزتر از بلور های مربای شکرک زده می باشد .

WhatsApp Image 2020 06 22 at 10.37.08 1 WhatsApp Image 2020 06 22 at 10.37.08 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *