تاریخ بروز رسانی قیمت زرشک اناری : 24 مرداد 1401 (1401/05/24)
در حال حاضر هر کیلو زرشک اناری با قیمت حدود 75 هزار تومان داد و ستد می شود.
لیست محصولات زرشک اناری ما :
قمیت زرشک دانه اناری
زرشک دانه اناری، جثه بزرگتری از زرشک معمولی دارد. شکل آن مثل قطره اشک بوده و همچنین بافت نرم تری دارد. با نگاهی به چندین دانه زرشک از فاصله یک متری ، تصویری شبیه به دانه های انار در ذهن شما تداعی می شود. دانه های این نوع زرشک بعد از برداشت، به همراه شاخه و گاهی بدون شاخه در سطحی صاف مقابل آفتاب قرار داده میشود تا با کاهش رطوبت، اصطلاحا خشک شود.
- رنگ خوب اما ضعیف تر از پفکی
- آبدار اما اندکی چروکیده تر از پفکی
- طرفداران زیاد در مصارف خانگی
- پف چندانی ندارد نسبت به زرشک پفکی
زرشک انواع متنوعی دارد. زرشک معمولی ، زرشک سیاه، زرشک پفکی، زرشک دانه اناری و … انواع مختلف زرشک هستند.
تفاوت زرشک دانه اناری و پفکی از انواع زرشک، به عنوان دو نوع زرشک پرطرفدار، به ماهیت ساختاری آن ها بر می گردد. این دو زرشک از یک جنس و خانواده هستند ولی طی شرایط مختلف آبیاری و کشاورزی و همچنین فراوری، خشک و عرضه به بازار، به دو نوع مختلف تبدیل می شوند.
زرشک اناری بیشترین خرید را در بین انواع زرشک به خود اختصاص داده است چراکه دارای کیفیت قابل قبول و قیمت متوسط در میان سایر انواع زرشک ها دارد. قیمت این محصول از زرشک اناری و زرشک زیرتالاری کمتر است و در مصارف خانگی و تزئین غذا و سفره ایرانیان مورد استفاده قرار میگیرد. برای اطلاع از قیمت زرشک اناری می توانید روی لینک کلیک نمایید.
امکان خرید مستقیم و اینترنتی زرشک اناری صادراتی و معمولی از سایت فراهم است. برای خرید زرشک اناری اینجا کلیک نمائید.
در صورت داشتن سوال و مشاوره می توانید از شماره ذکر شده در پایین سایت استفاده کنید.
زرشک اناری در بسیاری از مواقع به دو دسته بندی زرشک اناری صادراتی و دانه اناری معمولی تقسیم می شود. این در حالی است که در برخی فروشگاه ها اناری درجه یک و اناری درجه دو نام گذاری می شوند که فقط از لحاظ لغوی با دسته بندی نوع اول تفاوت داشته و نوع محصول مدنظر فروشگاه ها یکسان می باشد.
در سایت طلای سرخ قیمت زرشک دانه اناری به صورت آپدیت قرار می گیرد.
زرشک دانه اناری به اشتباه با نام زرشک اناری نیز شناخته میشود. هنگام برداشت این نوع، زرشکها را به صورت خوشهای می چینند تا راحتتر خشک شود.
سپس دانهها زرشک را از خوشه جدا کرده و آن را در مقابل نور آفتاب قرار میدهند. پس از خشک شدن زرشکها، آنها را به صورت دستی و یا با استفاده از دستگاه تمیز کرده و خوشهها، ذرات ریز سنگ و … را از آن جدا میکنند.